PROJÊCTE EDUCATIU

Brincadeira com a Cia. traça una trajectòria paral·lela al que es refereix al grup de percussió des dels seus inicis, a través de Workshops diversos.

Els primers fruits no triguen a arribar, i a partir de 2005 comencem a donar els primers tallers de Batucada en el Centre Cívic La Bàscula.

A partir del 2009 arribem a diverses Escoles de Barcelona en forma d'Extraescolar. Arran d'això iniciem un treball, no sols individual, sinó familiar, amb l'objectiu de crear una activitat lúdica, sempre utilitzant la música i el moviment com a eina.

En professionalitzar-se la Cia. l'any 2016, es crea un equip de talleristes amb l'objectiu de créixer com a projecte i donar-li un sentit més ampli a Brincadeira, treballant la inclusió social a través de la percussió.

L'any 2020, després de 15 anys de molt d'esforç i dedicació, tanquem el cercle, i ja podem dir que tenim el nostre propi mètode de treball i el nostre PROJECTE EDUCATIU.

L'objectiu final és intentar aconseguir una societat més igualitària, ja que en el moment en què un grup de persones s'endinsa a tocar conjuntament un instrument, el llenguatge evoluciona, i les diferències socials s'anul·len.

www.brincadeiraworkshops.com

CONTACTE

brincadeira@brincadeira.es | +34 607 330 384 www.brincadeiraworkshops.com
ES CAT EN